Ιστορία

Η ιστορία της Diamantis Group ξεκινάει από το 1989, τότε που το πρώτο στοιχείο από ανοξείδωτο χάλυβα της άνοιξε το δρόμο στην κατασκευή καμινάδων και προϊόντων απαγωγής καυσαερίων και οδήγησε στο να εξελιχθεί στην πορεία όλων αυτών των ετών, σε μια βιομηχανία στην πρώτη γραμμή, στο σχεδιασμό και την παραγωγή μιας ευρύτατης γκάμας προϊόντων, που καλύπτουν κάθε εφαρμογή καμινάδων, αεραγωγών, απαγωγής καυσαερίων, θέρμανσης και κλιματισμού κτιριακών & βιομηχανικών εγκαταστάσεων αλλά και ειδών αστικού εξοπλισμού και τελευταία, φωτισμού led εξωτερικών χώρων.

Τεχνογνωσία

Όλα αυτά τα χρόνια η συνεχής επένδυση σε τεχνολογικό εξοπλισμό, η ανάπτυξη σε ανθρώπινο δυναμικό, η παρακολούθηση των εξελίξεων στη χρήση των υλικών, η συνεχής έρευνα και βελτίωση των προϊόντων, ο εμπλουτισμός τους με νέες σειρές οδήγησε στο να ανταποκρίνονται και να καλύπτουν το σύνολο των αναγκών της αγοράς.

Ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις τόσο στον κατασκευαστικό όσο και στον τομέα της αισθητικής, καθιέρωσαν την Diamantis Group στη συνείδηση των επαγγελματιών του χώρου αλλά και των καταναλωτών ως την κορυφαία εταιρεία.

Πιστοποιήσεις

Από τον πιο απλό σωλήνα έως το πιο πολύπλοκο βιομηχανικό σύστημα διπλού τοιχώματος, η εμπειρία, ο επαγγελματισμός, οι τεχνικές γνώσεις και ικανότητες, εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα, λειτουργικό, αισθητικά άρτιο, μεγάλης διάρκειας και πάντα με σεβασμό στη νομοθεσία και το περιβάλλον.

Αυτές οι δεσμεύσεις, επέτρεψαν στην Diamantis Group, να διασφαλίσει ολόκληρη την παραγωγή της με μια σειρά από πιστοποιήσεις διεθνών φορέων όπως το Πρότυπο ISO 9001:2015 από την Q-CERT καθώς και τo CE 1856 1-2.

0+

Χρόνια Εμπειρίας

0+

Πόλεις

0%

Ευχαριστημένοι Πελάτες

0+

Εγκαταστάσεις

0+

Προϊόντα