Κωδ. 908

Αποτελείται από:

  • Έναν πύργο διαστάσεων 101Χ78Χ350cm με ορθοστάτες σκανδιναβικού πεύκου 9Χ9cm εμποτισμένους με μη τοξικά άλατα, στέγαστρο και προστατευτικά πάνελ από κόντρα πλακέ οκουμέ με στρογγυλεμένες άκρες.  Ο πύργος είναι εφοδιασμένος με τσουλήθρα ανοξείδωτου χάλυβα ύψους 150cm.
  • Έναν πύργο διαστάσεων 101Χ78Χ260cm με ορθοστάτες σκανδιναβικού πεύκου 9Χ9cm εμποτισμένους με μη τοξικά άλατα, στέγαστρο και προστατευτικά πάνελ από κόντρα πλακέ οκουμέ με στρογγυλεμένες άκρες.  Ο πύργος είναι εφοδιασμένος με σκάλα αναρρίχησης από κόντρα πλακέ οκουμέ  και ράβδους Ø45mm.
  • Έναν πύργο διαστάσεων 78Χ78Χ260cm με ορθοστάτες σκανδιναβικού πεύκου 9Χ9cm εμποτισμένους με μη τοξικά άλατα, προστατευτικά πάνελ από κόντρα πλακέ οκουμέ με στρογγυλεμένες άκρες και δύο κεκλιμένους ράβδους αναρρίχησης από γαλβανισμένους χαλύβδινους σωλήνες βαμμένους με ηλεκτροστατική βαφή.
  • Μία ταλαντευόμενη γέφυρα από νάιλον σχοινί με εσωτερικό πυρήνα χαλύβδινο καλώδιο.
  • Ένα μονόζυγο από γαλβανισμένο χαλύβδινο σωλήνα βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή.
  • Μία κούνια με ορθοστάτες σκανδιναβικού πεύκου 9Χ9cm και οριζόντια δοκό γαλβανισμένου χάλυβα 8Χ4cm βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή. Φέρει κάθισμα από ελαστικό αδιάβροχο καουτσούκ με εσωτερικό πυρήνα αλουμινίου και αλυσίδες σφιχτά πλεκτά συγκολλημένες.

Η συναρμολόγηση γίνεται με γαλβανισμένες χαλύβδινες βίδες 8,8 και παξιμάδια ασφαλείας.

Η αγκύρωση στο έδαφος γίνεται με μεταλλικά στηρίγματα.

Ο εξοπλισμός είναι πιστοποιημένος από το γερμανικό φορέα TÜV – SÜD σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN 1176.

 

 
Developed & Design by Ombrella & Dataspot