Η τεχνική Υπηρεσία της Diamantis Group είναι στη διάθεση σας,  για να υποδείξει σε εσάς και στην πελατεία σας, τις πλέον αρμόζουσες τεχνικές λύσεις για κάθε ξεχωριστή εφαρμογή.

Συστήματα Μονού Τοιχώματος

Συστήματα Διπλού Τοιχώματος

Συστήματα Συμπύκνωσης

Υψηλής Αισθητικής

Συμβουλή για την πρώτη ανάφλεξη λέβητα ή τζακιού ή σόμπας:

Συχνά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού,  μπορεί πουλιά να κάνουν φωλιά στο εξωτερικό της καπνοδόχου, χωρίς όμως να την φράξουν εντελώς, δίνοντας έτσι την εντύπωση της σωστής λειτουργίας στην πρώτη περιοδική ανάφλεξη.

Για αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να πραγματοποιηθεί προληπτικός έλεγχος, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος φραγής εξόδου των καυσαερίων, ανάφλεξη της καπνοδόχου με συνέπεια την πρόκληση ατυχημάτων, ακόμα και θανατηφόρων.  Η διαδικασία που προτείνουμε είναι ο ειδικός τεχνικός εγκα­τάστασης να κάνει τον σχετικό έλεγχο και επιθεώρηση του συστήματος, η οποία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν την πρώτη ανάφλεξη και τα ευρήματα ν’ αναγραφούν στο βιβλίο της εγκατάστασης.

Συντήρηση

Ο καθαρισμός των καπνοδόχων από ανοξείδωτο χάλυβα, δεν πρέπει να πραγματοποιείται με υλικά τα οποία χαράζουν τη επιφάνεια τους, όπως συρμάτινες βούρτσες. Αυτά τα υλικά πληγώνουν το στρώμα επικάλυψης (πατίνα) καθιστώντας το έτσι ευάλωτο στη διάβρωση, με συνέπεια να μειώνεται δραστικά ο χρόνος ζωής του.

Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται υλικά επενδυμένα με πλαστικό, τα οποία εύκολα βρίσκει κανείς στην αγορά, και εφόσον δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες, να πραγματοποιούν πλύσεις με νερό.  Σε κάθε περίπτωση,  δεν συνιστάται η χρήση καθαριστικών χημικών ή καυστικού τύπου.

Με δεδομένα λοιπόν όλα τα παραπάνω, η Diamantis Group προσφέρει στη σεβαστή πελατεία της,  ποιότητα, άριστη λειτουργία, απαρά­μιλλη αισθητική και πάνω από όλα εξοικονόμηση ενέργειας και χρήματος, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος με την δραστική μείωση καύσιμου που γίνεται.